Thursday, October 2, 2014

APA KAITAN SHAKLEE & ISRAEL

APA KAITAN SHAKLEE & ISRAEL


Ade kaitan ke Shaklee & Israel?? Okei.. skang nie tgh havoc.. havoc.. (mcm lagu tu.. hihi..) psl org ckp.. Shaklee nie sumbgkn dana pd Israel.. btl ke?? TAK BETUL!!!...
Act issue nie pnh HOT gak 1 mase dulu.. 1st time yg israel serang Palestin gile² mcm skang nie...

Okei.. yg konon website ade name Shaklee pastu sumbang dana pada Keneseth Israel (KI) tu... 
website tu sebenarnye website salah sorg SID dr Israel. dia yg sumbangkn bonus yg dia dpt pd dana KI tu.. xde kaitan langsung pon ngn Shaklee seluruh dunia.

Org yg punye website tu nk naikkn HIT website dia.. tu sbb la dia link kn name website dia ngn KI tu.. pastu dia pon SID mcm sy.. dh la org ramai igt yg Shaklee yg sumbang dana pd KI tu... Padahal.. dia yg secara peribadi sumbangkn ape yg dia dpt pada Israel. Tu yg ramai org confius.. dok bukak byk kali link dia tu.. makin glamer la name website dia kt google/search engine yg lain..

klu nk tgk link dia tu.. leh la klik skali je.. xyah nk klik byk kali.. xde faedah pon..

http://www.kenesethisrael.com

Logo Shaklee dlm blog tu... milik SID dr israel nie..

http://kic.myshaklee.com.us.en/shops.s.html

Kalau tgk logo Shaklee n logo dlm website KI tu.. lain.. sbb dlm website KI tu.. logo SID tu yg link kn terus gi website dia...


Atas - website SID israel yg kite bukak dr KI website (same je mcm sy nye.. SID gak)
Bwh - website Shaklee US. Kalau open mane² Shaklee website pon.. mmg camtu la logo nye


So.. kesimpulannye... same jer level SID israel tu ngn sy.. dia jual Shaklee, sy pon jual Shaklee...cume beza sumbangan peribadi dia bg pd israel.. Sy dan sume yg membace nie... sebagai umat Islam.. buat sumbangan peribadi gak.. byk tpt kite blh salurkan..

ZAKAT, INFAQ WAQAF & SEDEKAH, AMAL JARIAH.. 

So.. xyah la dok caye lg klu org sibuk canang Shaklee nie sumbang dana pd Israel tu.. xkan kite nk bunuh saudara Islam kite kn.. 
So.. kene rajin membaca n jgn mudah percaya ape yg org ckp² selagi kite xtau cite sebenar..

Sekian.. byk lak bebel... hihi.. ^_^

Okei.. mcm bese la.. utk tau details lg psl product & nk jd ahli Shaklee yg TAKDE kene mengena ngn israel nie.. 


blh la sms/whatsapp/call sy... 013-3601977 (Shima)